Kiaknázatlan terület: hirdess a Gmail-ben!
2010. február 09. írta: vecseilaszlo

Kiaknázatlan terület: hirdess a Gmail-ben!

A Google AdWords hirdetések kapcsán sokan még most is csak a keresőhirdetésekre gondolnak. Sőt van olyan hirdető, aki nem is tudja magáról, hogy a tartalmi hálózatban is hirdet. Sőt hallottam már olyan véleményt is, hogy a tartalmi hálózat, csak viszi a pénzt, semmi értelme…

Forrás: OMA.hu - Online Marketing Akadémia
Szerző: Fehér Márton


"Én azt mondom, a keresési hálózat hirdetéseinek telítődésével a Google AdWords mostohagyerekeként kezelt tartalmi hálózat szerepe kezd felértékelődni és nekünk – szemfüles hirdetőknek – kiaknázatlan lehetőségeket rejt!

Az AdWords tartalmi hálózatáról már korábban írtunk, de most egy konkrét tippet szeretnék adni, amit érdemes kiemelten kezelni, ha a tartalmi hálózatban hirdetsz!

A tartalmi átkattintási arányok lényegesen alacsonyabbak, mint a keresési hálózatosak, de hát ez nem is baj, mert: 

  • egyrészt a kattintások után fizetünk;
  • másrészt teljesen más a tartalmi hálózatos felhasználók attitűdje.


Hatalmas különbségek
Az egyes tartalmi hálózatos megjelenések közt óriási különbségek lehetnek. Nagyon sokféle iparágban kezelek hirdetéseket, és valahogy mindig belebotlok az egyik megjelenési helybe, ami messze a legjobb szokott lenni." ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr371739489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása