A magyarok és az aukciós szájtok...
2010. február 04. írta: vecseilaszlo

A magyarok és az aukciós szájtok...

Múltkor a Kutatócentrum, most pedig a Gemius tette közzé a magyarok online vásárlási szokásaival kapcsolatos felmérését. Nagyon nem is részletezném. Nagyjából ugyanazok a megállapítások: egyre többen és egyre gyakrabban vásárolnak a magyarok is a neten.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0
Szerző: Hírbehozó


"A két felmérés érdekessége, hogy a Hírek Média tulajdonában álló Kutatócentrum az árösszehasonlító szájtokra helyezte felmérésében a hangsúlyt, és a (szintén a Hírek Média tulajdonában álló) Depo.hu-t szólaltatják meg:

"A vevők gyakran éppen azért választják az internetes vásárlást, mert online rendkívül könnyű összehasonlítani az árakat. Egyes termékcsoportok esetében a forgalmazók egymást túllicitálva igyekeznek jobb áron kínálni a terméket, hogy a lehető legtöbb vevőt tudják „becsalogatni” a saját áruházukba. Ez viszont azt is eredményezi, hogy az online áruházak legtöbbször sikerrel veszik fel a versenyt a nagyobb hagyományos kereskedésekkel" - mondta Szabari László, Magyarország első árösszehasonlító oldalának, a Depo.hu-nak üzletág igazgatója.

A Gemius viszont" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571723863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása