Az Amazon új alkalmazásokkal kínálja a Kindle-t
2010. február 01. írta: vecseilaszlo

Az Amazon új alkalmazásokkal kínálja a Kindle-t

Hamarosan játékokkal és az iPhone okostelefonnál megismert alkalmazásokkal kínálja nagysikerű elektronikus könyvolvasóját, a Kindle-t az Amazon.

Forrás: HVG (A HVG korábbi cikkeit csak regisztrált felhasználók olvashatják. A regisztráció ingyenes)

"Az internetes áruház nem sokkal azt megelőzően jelentette be a fejlesztéseket, hogy a rivális Apple vélhetően hamarosan előáll új tábla PC-jével, amely felkavarhatja az e-olvasók piacát.

A Kindle fejlesztései között az Electronic Arts mobilegysége is elérhető lesz, vagyis az olvasón olyan játékokat is lehet majd játszani mint a Tetris puzzle és a Scrabble betűkirakó.

Az áruház tervei szerint az új alkalmazások mellett a lehető legtöbb e-könyv kínálásával akarja még vonzóbbá tenni az olvasót a vevők szemében. Kritikusok ugyanakkor megjegyezték, hogy a Kindle" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr931717218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása