Hogyan vásároljunk utasbiztosítást az interneten?
2010. január 26. írta: vecseilaszlo

Hogyan vásároljunk utasbiztosítást az interneten?

A biztonság nagyon fontos, ahhoz hogy az ember teljesen kikapcsolódhasson egy nyaraláson, de nem mindegy milyen biztosítást választunk. Az interneten sokkal több ajánlat érhető el, mint az utazási irodáknál, de első ránézésre bonyolultnak tűnhet a rendszer. Nézzünk néhány tippet, hogyan vásároljunk utasbiztosítást a világhálón, hogyan igazodjunk el a sok kínálat között.

Forrás: Travelline.hu
Szerző: Krisztina O'Brien


"Ha kicsi a keret a nyaralásra, el fog minket a kísértés, hogy megspóroljuk az az utasbiztosítást vagy a legolcsóbb variációt vegyük. Mindkét lehetőség gazdaságtalan. Ha baleset ér minket külföldön és nincs biztosításunk, az orvosi ellátás  és a hazaszállítás költségeit kifizettethetik velünk. A költségek nem "vizitdíj" nagyságúak, hanem akár milliókra rúghatnak, és hát ugye senki sem szeretné eladni a házát csak azért, mert síeléskor eltört a lába. Ha olcsó biztosítást választunk, akkor vagy az önrész olyan magas, hogy a maradékra nem érdemes kárrendezést igényelni, vagy a biztosítást kizáró okok mennyisége csökkenti a kifizetés esélyét csaknem a nullára. Azért nem kell elkeseredni, mert akadnak megfelelő biztosítások és akár még spórolhatunk is ezen a kiadáson.

Az internet előnye
Az olcsó légitársaságok - mint pl. az easyJet - automatikusan hozzászámolják a biztosítási költségeket a jegy árához, ha csak nem pipáljuk ki, hogy NEM kérjük a biztosítást." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr291703254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása