Új vezérigazgató az Origo élén februártól
2010. január 25. írta: vecseilaszlo

Új vezérigazgató az Origo élén februártól

A posztra Vaszily Miklóst nevezik ki, aki február 1-jei hatállyal lemondott a Bookline igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről.

Forrás: Hirado.hu

"Vaszily Miklóst nevezi ki a Magyar Telekom, a száz százalékos tulajdonában lévő Origo Zrt. vezérigazgatójává február elsejével.

A telekommunikációs társaság az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében kiemelte: az új vezérigazgató a 2009. szeptember 5-e óta hivatalban lévő Horváth Jánost váltja majd, aki március végétől közös megegyezéssel távozik a Magyar Telekom csoporttól.

Az elkövetkező hónapokban Novák Péter, a Kirowski volt ügyvezetője is csatlakozik a cég menedzsmentjéhez általános vezérigazgató-helyettesként.

Az új vezetők fő feladata" ... >>


A cikkhez kapcsolódó további hír:



Vaszily Miklós és Novák Péter az Origo élén

Vaszily Miklós több nem display alapú online üzleti modell kiépítésénél és ipari működtetésénél van/volt jelen. PoMo és a Bookline jut eszembe így hirtelen. Novák Péter pedig az egyik legtöbbet látott és legnagyobb munkabírású operatív vezető a hazai online piacon, aki az elmúlt években testközelből figyelte a Kirowski ipari pletykák szerint 10 millió euro nagyságrendű Isobar-os csatlakozását.

Forrás: Doransky - Webes és mobil trendek kihangosítva
Szerző: Dobó Mátyás


"Az Origó az egyik olyan online hazai médiavállalat, amelyik szinte kizárólag a display hirdetési piacon volt jelen és erről a piacról tudjuk, hogy komoly gondokkal küzd, jönnek föl azok az alternatív megoldások, leginkább a Google, középtávon pedig a Facebook, amik kifogják a szelet a növekedésből, a válság miatt kevesebb a hirdető és ráadásul az Origó a korábbi sales csapatát szinte egy az egyben felállította.

Az Origót valószínűleg rentábilissá kell tenni" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr781698285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása