Az év e-business szakdolgozata pályázat
2010. január 21. írta: vecseilaszlo

Az év e-business szakdolgozata pályázat

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével kiírja Az év e-business szakdolgozata pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak. A pályázat elsődleges célja a jelentős hozzáadott értékkel bíró kutatómunkák folytatásának ösztönzése, illetve a szakterület tehetséges hallgatóinak felkutatása és szakmai támogatása.

Forrás: SZEK.org

"Az év e-business szakdolgozata pályázaton a 2008. január 1. és 2009. december 31. között publikált és bármely felsőoktatási bíráló bizottság előtt megvédett szakdolgozatok indulhatnak.

Az első három, legjobbnak ítélt szakdolgozat szerzői az alábbi díjakban részesülnek:

   1. Helyezett: 50.000 Ft pénzjutalom és 15.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.

   2. Helyezett: 25.000 Ft pénzjutalom, valamint 10.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.

   3. Helyezett: 10.000 Ft pénzjutalom, valamint 5.000 forint értékű Bookline ajándékcsomag.

Az értékes jutalmakon kívül" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr511690556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása