2010 = Közösségi média?
2010. január 20. írta: vecseilaszlo

2010 = Közösségi média?

Az amiről ma írok, nem véletlen témaválasztás. Azért választottam ezt a 2010-es év első általam írt bejegyzésének, mert úgy gondolom, hogy muszáj a súlyokat a helyükre billenteni – még idejében. Azt látom, hogy arról harsognak egyre többen, hogy a közösségi médiáról illetve az arra való optimalizálásról fog szólni a 2010-es év. Ezzel egyet is értek, ezzel nem szeretnék vitatkozni (nincs rá ok).

Forrás:
OMA.hu - Online Marketing Akadémia
Szerző: Gombos Zsolt


"Azonban…
Van valami ami ennél is előrébb való. Hiába regisztrál valaki a Facebookra, hiába hozza létre a saját vállalkozásának rajongói oldalát, hiába gyűjti a Twitter követőket, és hiába használja esetleg a közösségi média adta további lehetőségeket… Ha egy valami hiányzik, az egész nem ér semmit.

Tegnap épp Konrádnál olvastam hogy “Már a csapból is a közösségi médiában történő jelenlét folyik”.  Akik figyelik úgy általában a marketinges blogokat (hazaiakat, külföldieket), tényleg nagyon sokan azt mondják hogy a 2010-es évben ez mindent vinni fog, következésképpen valószínűleg így is lesz. Saját magam Twitter profilján (@gomboszs) érzem, hogy napról napra egyre több a  követőm, sőt már az OMA tweetjeit (@oma_hu) is több mint 500-an kísérik már figyelemmel. Hasonló a helyzet a Facebookon, a YouTube-on is.

De vajon azok akik most szánják rá magukat és csatlakoznak a táguló közösségi terekhez, nem fogják majd fel csalódásként az egészet? Hogy ebből nincs azonnali közvetlen haszon? Hogy a regisztrálás után egyből nem megy minden úgy mint a karikacsapás? Lesz elég kitartás? Rájönnek hogy az egésznek mi a kulcsa?

Miért mi a kulcsa?

Egy szóval: a tartalom.
Hiba azt hinni hogy" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr391684978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása