Az online videók közönsége
2010. január 14. írta: vecseilaszlo

Az online videók közönsége

Az online videók nézettsége sosem volt magasabb, a marketingesek pedig mindent megtesznek azért, hogy el is érjék ezt a hatalmas közönséget. Sok néző azonban nem kedveli, vagy nem bízik a videós hirdetésekben – míg a TV-s reklámokkal semmi bajuk.

Forrás: Marketing Morzsák
Szerző: Forgács Mariann

"A profi, nagy részben reklámok által támogatott tartalom mennyiségének növekedése segíthet abban, hogy a felhasználók megszokják az online videókban a reklámok jelenlétét, ezáltal növelve az elfogadottságukat.

„A közönség véleménye is változni fog, ahogy a marketingesek egyre inkább elkezdik alkalmazni a két legfontosabb koncepciót” – mondja David Hallermann, az eMarketer vezető elemzője és a frissen kiadott, online videós reklámok közönségét vizsgáló tanulmány szerzője.

„Ez egyrészt azt jelenti, hogy a videós hirdetések a tartalom hosszához igazítottak, hogy ne legyenek annyira tolakodóak. Másrészről pedig fontos, hogy a hirdetők áldozzanak arra, hogy magas minőségű videókat készítsenek, amelyek jól illeszkednek a célcsoporthoz” – tette hozzá.

A ’kevesebb néha több’ elv nagyon igaz erre a csatornára, a közönség ugyanis igen elutasító a tolakodó videós reklámokkal szemben. Ezt jól illusztrálja egy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51669124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása