A Bing túl kicsi a Mozillának
2010. január 14. írta: vecseilaszlo

A Bing túl kicsi a Mozillának

Habár a Mozilla egyik vezető fejlesztője a múlt héten a Bing használatát javasolta, egyelőre a Microsoft keresője nem kaphat helyet a Firefox alapértelmezett szolgáltatásai között.

Forrás: PC WORLD.üzlet
Szerző: Molnár József

"Írjuk a hirtelen felindulás számlájára Asa Dotzler, a Mozilla közösségi fejlesztésekért felelős vezetőjének múlt héten tett kirohanását, amikor Eric Schmidt, a Google elnökének nyilatkozatára reagálva a Firefoxon belül a Microsoft Bing-et ajánlotta alapértelmezett keresőnek. Azóta nagyot fordulhatott a világ Dotzler körül, hiszen az Ars Technica kérdésére már a redmondi szoftvercég megoldását nem tartotta elég népszerűnek ahhoz, hogy szerepelhessen a kiválasztható keresők listájában. Így az egyelőre csak külön beépülő modulként telepíthető.

"A Mozilla, és csakis a Mozilla döntheti el, hogy mely kereső-szolgáltatásoknak van helyük a Firefoxon belül. A Bing egy új versenyző a területen, s habár a személyes véleményem az, hogy jó fejlesztésekkel rukkoltak elő, a felhasználóink még nem jelezték tömegesen, hogy vegyük be a felkínált szolgáltatások közé. Természetesen folyamatosan felülvizsgáljuk a már meglévő megállapodásainkat, és bármikor helyet adhatunk egy új keresőnek, ha a felhasználóink ezt kívánják" - nyilatkozta a lapnak.

Érvelésének ellentmond" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr611671918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása