Bejelentés: Újdonságok az Analyticsben a karácsonyfa alá
2010. január 12. írta: vecseilaszlo

Bejelentés: Újdonságok az Analyticsben a karácsonyfa alá

Néhány hete új Analytics-funkciókról adtunk hírt, most ismét beszámolhatunk egy pár újdonságról:

Forrás: Google Inside AdWords Magyarország - Lényeg az eredmény
Szerző: Stekkelpak Zoltán, magyar AdWords csapat


"Időjelzések
Ez az új funkció lehetővé teszi a profil felhasználóinak, hogy a időgrafikonokon megosztható megjegyzéseket helyezhessenek el. Ez például akkor hasznos, ha egy kiugró látogatottsági érték okaira szeretnénk visszamenőleg is emlékezni, vagy ha mondjuk a cég marketingese szeretne az egyes időpontokhoz a többi felhasználó számára is látható magyarázatot fűzni.

Szegmentálható egyéni változók az egyéni jelentésekben
Mostantól bármilyen egyéni változóra speciális szegmenseket lehet létrehozni az Analyticsben, ami segít kihasználni az egyéni változókban rejlő lehetőségeket." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr381665599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása