eBook kamatmentes részletre
2010. január 07. írta: vecseilaszlo

eBook kamatmentes részletre

Az idei karácsony és a következő évek egyik új slágertermékei a digitális könyvolvasók, az e-bookok, amelyek különleges kijelzőjüknek köszönhetően kényelmesen olvashatók, egyszerre sok digitális könyv vagy dokumentum tárolására képesek, és kis méretüknek köszönhetően bárhova elvihetők.

Forrás: Prim Online

"A T-Home és T-Mobile forgalomba hozta a Hanvon N516 eBookot, amely 59 990 Ft-ért kapható, és vezetékes vagy mobilinternet-előfizetés mellé hűségnyilatkozat vállalása esetén 0 Ft-os kezdőrészlettel, kamatmentes részletfizetéssel megvásárolható. A részletfizetés futamideje függ az internet-előfizetésre vállalt hűségidőtől, így a T-Mobile-os előfizetők 1 vagy 2 éves, míg a T-Home meghatározott internetcsomagjaira előfizetők 1 éves hűségnyilatkozattal vásárolhatják meg az új eBookot, amelyhez elektronikusan most 300 magyar klasszikus szépirodalmi mű jár ajándékba (pl. Gárdonyi Géza, Jókai Mór, Krúdy Gyula, és Ady Endre művei, illetve emellett Jane Austen 3 kiemelkedő alkotása)." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571654629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása