Az Amazon több e-bookot adott el, mint papíralapú könyvet
2010. január 05. írta: vecseilaszlo

Az Amazon több e-bookot adott el, mint papíralapú könyvet

Az Amazon online áruház karácsony első napján több elektronikus, mint nyomtatott kiadványt értékesített.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Azt már az egy héttel ezelőtt kiszivárgotthír alapján is sejteni lehetett, hogy az Amazon.com sikeres karácsonyi időszakot könyvelhet majd el. A szombaton nyilvánosságra hozott adatok ezt igazolták is. "Köszönettel tartozunk az ügyfeleinknek, mivel a Kindle-t a vállalat történetének legnépszerűbb ajándéktárgyává tették" - jelentette ki Jeff Bezos, az Amazon.com alapítója és vezérigazgatója. A cég részletes listát készített a legkeresettebb árucikkekről. A digitalizált könyvek december 25-i sikere nem meglepő a megelőző hetekben eladott Kindle-ok nagy számát tekintve.

Az Amazon nem árulta el, hány darabot adott el az e-könyv-olvasóból, csak annyit közölt, hogy a november 15. és december 19. közötti időszakban ez volt a legkeresettebb termék az elektronikus cikkek kategóriájában. A The Kindle Store-ban jelenleg több mint 390 000 e-könyv található. A legnépszerűbb elektronikai készülékek a Kindle mellett" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr341648730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása