Újdonság! Google Adwords javasolt kulcsszavak
2010. január 04. írta: vecseilaszlo

Újdonság! Google Adwords javasolt kulcsszavak

A minap megjelent egy teljesen új funkció a Google Adwords rendszerében, mely a Lehetőségek menüpont alatt található meg. Átnéztem a legtöbb kampányomat és megtalálható benne ez a menüpont.

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő

 
"A menüpont lényege az, hogy az Adwords a rendszer ajánl nekünk kulcsszavakat a jelenlegi kampány alapján amelyre nem hirdetünk még, de szerinte lehetne/kellene. A rendszer kicsit olyan, mint a Google Keyword Suggestion Tool, ugyanakkor sokkal jobban ki van emelve és nem kell nekünk keresgetni kulcsszavakat hanem kapunk ajánlást.

A Lehetőségek menüpont annyiban más még, mint az előző verziója, hogy a Google által ajánlott kulcsszavakat lehet osztályozni, hogy mennyire találta el a Google algoritmusa az ajánlást, tehát egy visszacsatolást ad a rendszernek, hogy mit talált ami jó és mit talált ami nem jó, ez alapján pedig nyilván az újabb kulcsszavak ajánlást majd könyebben tudja elvégezni a rendszer." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr681643492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása