Előz a Google Chrome
2010. január 04. írta: vecseilaszlo

Előz a Google Chrome

A viszonylag fiatal szoftver a harmadik legnépszerűbb böngésző a világon és Magyarországon is. A második hely egyelőre nagyon messze van.


Forrás: ITcafé
Szerző: Barna József


"A múlt héten világszerte több internetező használta a Chrome böngészőt, mint az Apple Safarit – derül ki a webes statisztikákat készítő Net Applications friss adataiból. Ezzel a Google viszonylag fiatal programja közvetlenül felzárkózott az Internet Explorer és a Firefox mögé, és a harmadik legnépszerűbb browserré avanzsált. A trendet tekintve a történelmi előzés valószínűleg nem lesz kérészéletű, a Chrome tartósan berendezkedik majd a dobogó utolsó fokán.

A több mint 160 millió egyedi látogató számítógépéről gyűjtött adatok alapján készített statisztika szerint a Google böngészőjének piaci részesedése december 6-a és 12-e között a korábbi héthez képest 0,4 százalékponttal, 4,4 százalékra nőtt, míg a Safarié 4,37 százalékon állapodott meg. A Net Applications szerint a Chrome erősödésében szerepe volt annak, hogy" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr581645857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása