E-kereskedelem
2009. december 18. írta: vecseilaszlo

E-kereskedelem

Egy számítógép vagy akár egy mobil telefon segítségével, szinte minden ember megrendelhet, és az otthonába, cégéhez szállíttathat bármit, amire szüksége van.

Forrás: Pénzcentrum

"E-kereskedelmen az internetre épülő elektronikus piacot értjük. A cél itt is áruk, szolgáltatások üzletszerű értékesítése, beszerzése, cseréje. Az elektronikus kereskedelemnek számos előnye van, ezek közül kiemelhető, hogy gyors és csökkennek az üzletkötés költségei. Nemzetközi felmérések szerint a vevő a hagyományos üzletkötés költségeinek 92 százalékát takarítja meg, amíg az eladó 55 százalékot. Nem kell utazni, az egyes termékek könnyen összhasonlíthatóak árban és egyéb paraméterekben.

Az elektronikus kereskedelmi piacot több típusba is sorlohatjuk aszerint, hogy milyen felek állnak egymással kapcsolatban:" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: Pénzcentrum

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr251606620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása