A valós idejű webnek még bizonyítania kell
2009. december 02. írta: vecseilaszlo

A valós idejű webnek még bizonyítania kell

A Facebook társalapítója és Barack Obama amerikai elnök online kampányának szervezője szerint továbbra sincs hiány kreatív webes ötletekből, de a befektetők megnézik, hogy mire adnak pénzt.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Chris Hughes jelenleg a General Catalyst Partner cég munkatársaként dolgozik, feladata a legjobb IT-projektek megtalálása. Nemrég meghívott vendégként részt vett a mobile.futuretalk 09 nevű rendezvényen. A fiatalember nem panaszkodhat, hiszen az élete meglehetősen tartalmas volt már eddig is: a Facebook társalapítója, majd a közösségi portál szóvivője lett, később pedig ő szervezte Barack Obama amerikai elnök online kampányát. A Facebookban megőrizte a tulajdonrészét és mellékállásban a cég tanácsadója.

"Ismét egyre több üzletet kötnek világszerte az IT-szektorban. Az ipar újra befektetési lehetőségeket keres. A piac tavaly év végén volt a padlón, de az elmúlt 6 hónapban ismét magára talált. A korábbi helyzethez képest különbség ugyanakkor, hogy ma már nagyon megnézik a befektetők, hogy melyik vállalkozást vagy programot támogatják. A beruházók okos vállalkozókat, jó ötleteket és befektetési lehetőségeket egyaránt keresnek, vagyis az alap dolgok változatlanok maradtak."

"Általánosságban elmondható, hogy sok cégnek vannak jó ötletei és csinál jó dolgokat. A legnagyobb trend szerintem jelenleg a valós idejű web, ez ma már szinte mindenütt megtalálható. Ezen a területen sok minden történik és minden bizonnyal ez lesz a legnagyobb divat, de" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51569021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása