Az év honlapjait díjazták
2009. november 26. írta: vecseilaszlo

Az év honlapjait díjazták

Az IMK és az MMSZ nyolcadszor hirdette meg a pályázatot, végül 17 kategóriában 251 oldal pályázott. Idén először indult kategória közösségi portáloknak.

Forrás: Kreatív.online

"Augusztusban írta ki az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ)  "Az Év Honlapja" pályázatot. Az idén nyolcadik alkalommal meghirdetett versenyben egy újabb kategóriát állítottak fel, amely a „Közösségi portál” nevet viselte. További tizenhat kategóriában összesen 251 pályázat érkezett.

Kategóriánként egyetlen honlapot hirdettek győztesnek. Különdíjjal jutalmazta a szakmai zsűri azokat a honlapokat, amelyek az adott kategóriában, holtversenyben végül alulmaradtak. Azokat a kategóriájukban kiváló honlapokat pedig, amelyeket a zsűri kiemelkedőnek, érdemesnek tart, Minőségi díjban részesítette. Ők egy éven keresztül viselhetik "Az Év Honlapja - 2009 Minőségi Díj" logóját.

Az online nevezéseket november 8-ig fogadták a verseny szervezői. A zsűri" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr361553698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása