Divat lett a blogolás a nagyvállalatok körében
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

Divat lett a blogolás a nagyvállalatok körében

Egyre több nagyvállalat kezdi a hagyományos szóvivők helyett az alkalmazottai által működtetett blogokon keresztül tartani a kapcsolatot a médiával, illetve a nagyközönséggel.

Forrás: Prim Online

"Újabban, ha például a Microsoft szóvivője nem kíván reagálni egy újságírói megkeresésre, akkor csupán elküld néhányat a vállalat alkalmazottai által működtetett blogok címei közül. A profi sportcsapatok is előszeretettel támaszkodnak játékosaik és alkalmazottaik blogjaira, hogy azokon keresztül informálják a nyilvánosságot. "Ez most népszerű trend, de nem hiszem, hogy a szóvivők valaha is el fognak tűnni" - mondta Lance Morgan, a Powell Tate kommunikációs tanácsadó cég vezetője. "Nincs ahhoz elég blog a világon, hogy a felmerülő összes újságírói kérdés válaszra találjon" - tette hozzá.

A legnagyobb amerikai vállalatoknak" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr611538057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása