A Carnation volt a legsikeresebb az eFestival-on
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

A Carnation volt a legsikeresebb az eFestival-on

A Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) idei versenyén a Carnation hat munkáját ismerék el. Négy kategóriában dobogós helyezést értek el, és két honlapjukat díjazták a felhasználóbarátságért.

Forrás: Kreatív.online

"A Matisz által idén kilencedik alkalommal megrendezett eFestivalon hat elismerést zsebelt be online munkáiért a Carnation.

A cég munkái az eLearning és az eEgészségügy kategóriákban első helyezéstértek el, míg a Közérdekű információszolgáltatás kategóriában második, a Turisztika kategóriában pedig harmadik helyet szereztek. A két utóbbi kategória győztese Tudatos Vásárlók Egyesületének honlapja, illetve Chrome Kreatív Munkák által készített Badacsony.com portál.

A Matisz célja a versennyel a hazai online és multimédia szakma színvonal-emelkedésének ösztönzése volt. A zsűri a kategóriákban a elsősorban" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr921545999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása