Összefoglaló - Marketingtorta - Fókuszban a webáruházak konferencia
2009. október 19. írta: vecseilaszlo

Összefoglaló - Marketingtorta - Fókuszban a webáruházak konferencia

Szeretnénk felvonultatni a speciális magyar viszonyokra könnyen alkalmazható gyakorlatias marketing fogásokat, üzleti stratégiákat, megoldásokat. A konferencia előadóinak és szervezőinek közös érdeke, hogy a résztvevők naprakész exkluzív információk, stratégiák és megoldások birtokába jussanak.

Forrás: YouTube.com
Szerző: TanácsadóTV

Minden előadó azt tartja szem előtt, hogy ne száraz elméleti témákat mutasson be, hanem izgalmas, esettanulmányokkal, valós sztorikkal, üzleti sikerekkel átszőtt érdekes, légyegorientált, figyelemfelkeltő, és izgalmas legyen az előadása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr461457854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása