Közösségi optimalizálás (SMO) kerekasztal az Internet Hungary-n. Létezik?
2009. október 16. írta: vecseilaszlo

Közösségi optimalizálás (SMO) kerekasztal az Internet Hungary-n. Létezik?

[...] Közösségi optimalizálás éveken át homályos és többé kevésbé etikátlan marketing technikák gyűjtőfogalma volt.

Forrás: Doransky.hu
Szerző: Dobó Mátyás


"Ha valaki közösségi optimalizálással foglalkozott, az többnyire nem jelentett mást, mint mindenféle iWiW-hez, MyVIP-hez hasonló közösségi oldalon tömkelegével létrehozott csoportokat, ál profilokat, valós profilokat és ezekhez kapcsolódó rendszer szintű email aktivitásokat. A kistarcsai diszkótól kezdve, az örök életet biztosító lábkrémig mindenki a barátunk akart lenni, invitált minket csoportba és próbált meg elérni rendszerüzeneteken keresztül. A legtöbb rendszer azonban alkalmatlan volt a kampányok követésére és minőségi mérésére, így függetlenül e tevékenységek hatásától kevés konkrétumot lehetet a kampányok eredményességével kapcsolatban felmutatni, pusztán annyit, hogy a Coca-Cola-nak 100.000 barátja lett. És?

Az utóbbi másfél évben végre a puha számoktól - hányan léptek be a csoportokba, kik vettek fel ismerősnek - eljutottunk oda, hogy mérhető területté vállt a közösségi média és ennek egyetlen fontos oka van, a közösségi oldalak átalakulóban vannak" ... >>

Kapcsolódó információk:

        Forrás: SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás
        Az SMO az internet marketing, látogatottságnövelés és keresőoptimalizálás jelene, és jövője!

        Forrás: SEO Hungary

        Forrás: Wikipedia.org

        Forrás: Index.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: http://www.masternewmedia.org/

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr331454659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása