Internet Hungary: véget ért-e az internet múltja?
2009. október 16. írta: vecseilaszlo

Internet Hungary: véget ért-e az internet múltja?

Aranyköpésekben és vicces közönség SMS-ekben bővelkedő beszélgetésben emlékeztek vissza Uj Péterék a net honi múltjára/jelenére a 10. Internet Hungary-n.


Forrás:
Médiainfo.hu - médiások médiája

"Bár az egy percig sem komolyan vehető Para-Kovács Imre azzal nyitott, hogy "szeretnénk bejelenteni, hogy az internetnek véget ért a múltja", az utóbbi időkben a Wifi falu projekten dolgozó Nyírő András mindjárt megcáfolta az "alapvetést", mondván: "nem tapsolhatjuk meg magunkat, hogy az internet első szakasza a múlté". Sokan ugyanis még most ismerkednek az internettel, és nincsenek kevesen azok sem, akiknek még mindig/már megint komoly belépési korlátot jelent a pénz.

Straub Elek szerint viszont nem nagyon lehet már lejjebb vinni az internet árát, és "minusz néhány forint nem sokat segítene". Úgy gondolja, az 50 százalék körüli penetrációval elértünk egy olyan szinten, ahonnét a további növekedés már nem kezelhető pusztán piaci, technológiai eszközökkel. Szerinte a penetráció elégtelen szintje mögött olyan szociális okok húzódnak meg, melyek orvosolása nem az internet-szolgáltatók feladata. Az államnak tehát nem hálózatfejlesztésre, hanem oktatásra kellene költenie.

A beszélgetésből egyértelműen kiderült, hogy továbbra sem dőlt el az a vita, hogy miért is elégtelen az internet honi terjedési üteme: mert" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571453468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása