Az első bekezdés a legfontosabb...
2009. október 12. írta: vecseilaszlo

Az első bekezdés a legfontosabb...

Ha készítünk egy weboldalt, akkor óriási körültekintéssel kell megfogalmaznunk az első bekezdést, hiszen ez nem csupán SEO szempontból lehet fontos, hanem a látogatók figyelmének a megragadása miatt is.

Forrás: Online marketing szakmai portál
Szerző: Genda Csongor


"Szinte naponta jelennek meg olyan tanulmányok, amelyek az internetezők türelmetlenségét taglalják, ezért érdemes nagyon komolyan venni ezt a kérdést, és felkészülnünk a sebtében beérkező szörfölőkre, akiknek azonnal szükségük van a keresett információkra, ők nem érnek rá, nincs idejük végigolvasni a regény hosszúságú szövegeket, most akarják azt, amiért oda kattintottak. Minden keresőoptimalizálással foglalkozó szakember tisztában van azzal, hogy az első bekezdésben el kell helyezni a kulcsszavakat, ezáltal erősíthető az oldal a kiválasztott kifejezésekre, ám ez csupán az egyik aspektus... Ne feledjük azonban, hogy a szöveget nem csupán a robotoknak, hanem az emberi felhasználóknak is írjuk, akik érthető, logikus mondatokat szeretnének látni, s nem keyword spam-et. A leglényegesebb információk, a legfontosabb adatok" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr971444083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása