Két másodpercen múlik a siker
2009. október 02. írta: vecseilaszlo

Két másodpercen múlik a siker

Nem egy cikkünkben említettük már, milyen nagy szerepe van a szerver sebességének az online üzleti világban. Egy friss tanulmány ismételten rávilágít annak fontosságára, a jelentés készítői főképpen az e-shop-okra helyezték a hangsúlyt.

Forrás:
Honliner - Online marketing szakmai portál
Szerző: Genda Csongor


"Az Akamai Technologies aktuális felmérése újfent bizonyítja, hogy az internetezők rendkívül türelmetlenek, azok tűréshatára már a másodperces zónában mozog, vagyis pontosabban mindössze 2 másodpercet hajlandóak várni egy webshop betöltődésére- így nyilatkozott a vásárlók 47%-a. A megkérdezettek 40%-a kategórikusan kijelentette, hogy ha ennél tovább tart a betöltődés, ne adj Isten meghaladja a három másodpercet, akkor gondolkozás nélkül bezárja a lehívott honlapot, s keres egy gyors reakcióidővel rendelkező weboldalt." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481418720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása