Történelmi siker! Langdon professzor arat az eladási listákon
2009. szeptember 25. írta: vecseilaszlo

Történelmi siker! Langdon professzor arat az eladási listákon

Dan Brown legújabb könyvéből egy nap alatt több mint egymillió példány fogyott


Forrás: Hiradó online

"A megjelenése utáni első napon már több mint egymillió példány fogyott A Da Vinci-kód szerzőjének új könyvéből, az összesítés ráadásul csak az amerikai, kanadai és brit eladásokat vette figyelembe.

"Ezek történelmi léptékű eladások, amelyek az összes korábbi észak-amerikai rekordot felülírják" - állítja a Random House alá tartozó Doubleday kiadó által kiadott közlemény.

Dan Brown legújabb regénye, a The Lost Symbol már megjelenése előtt csúcsokat döntött: minden eddigi számot felülmúló internetes előjegyzés érkezett a könyvre. A mű a keddi megjelenés előtt heteken át vezette az Amazon és a Barnes and Noble sikerlistáit.

"Hálásak vagyunk az összes könyvárusnak a regény elindításában végzett hihetetlen munkáért, és továbbra is szeretnénk együtt dolgozni velük, hogy tartósan élvezhessük Dan új regényének sikerét" - fogalmazott Sonny Mehta, a kiadó elnöke, aki bejelentette, hogy már most 600 ezer utánnyomást terveznek a könyvből.

Robert Langdon professzor legújabb kalandjai Washingtonba vezetik az olvasót, a mű szabadkőművesek körüli cselekménye mindössze 12 órát ölel fel. A Brown-jelenség sikerét J.K. Rowling Harry Potter-sorozatának fogadtatásához mérik, bár a szakértők igyekeznek hangsúlyozni, hogy Brown regényei "csak" a felnőtt korosztályhoz szólnak, így az összehasonlítást nem lehet pusztán eladási számokra redukálni.
  
Az Amazon online könyváruház eladási listáján a kötet e-book (digitális könyv) változata" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr901406705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása