Pénzért adott szolgáltatások
2009. szeptember 21. írta: vecseilaszlo

Pénzért adott szolgáltatások

A webes szolgáltatások többsége arra lett teremtve, hogy a felhasználók fizessenek érte, nem arra, hogy hirdetési felületként működjenek, mégis a weben a fizetős szolgáltatásokat a szakértők fura féllényeknek tekintik, mert valahogy így alakult a történelem során.

Forrás: Doransky - Dobó Mátyás blogja 2003 óta webes trendekről
Szerző: Dobó Mátyás


"A 37Signals az utóbbi években szinte kampányszerűen próbálta eladni előadásaiban azt az egyszerű koncepciót, hogy ha van valami szolgáltatásod, aminek értéke van, akkor kérj érte pénzt és add el. A fejlesztők erre egy dolog miatt néznek csak furcsán, szerintük az emberek nem fizetnek online. Valóban nem. Nem fizetnek, mert nem bíznak a hálózatban, nem bíznak az egyedi oldalakban és nem alakult ki a lelkükben a kultúrája fizetésnek. Hiányzik egy kapocs, ami egyszerűvé teszi a fizetést, ami megbízható és amely rendszer szinten integrált, így bármilyen helyzetben aktivizálható - mert a PayPal nem az. Egészen az utóbbi évekig azt gondolta mindenki, hogy ezt a megoldást a webnek kell majd szállítania, de az valahogy a fene nagy szabadságban nem tudta megoldani.

Az Apple és a többi eszköz gyártó azonban rájött, hogy a termékei értéke abban rejlik, hogy" ... >>

 

 
 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr901396180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása