Keresőmarketing tippek - hatékonyság a gyakorlatban
2009. szeptember 21. írta: vecseilaszlo

Keresőmarketing tippek - hatékonyság a gyakorlatban

Az alábbiakban az egyik leghatékonyabb online megjelenési formát fogom bemutatni Önnek egy kicsit részletesebben, gyakorlati tanácsokkal fűszerezve. Ha Ön kevésbé járatos az Internetes hatékonyságnövelésnek ebben a részterületében, vagy igazából egyáltalán nem, hogy mi ez és miért fontos, akkor szerintem olvasson tovább…

Forrás: Webcomm - Internethatékonyság - online marketing
Szerző: Bogschütz Dániel


"PPC reklámok: mik ezek és miért hatékonyak?
A PPC (vagy CPC) hirdetések a hazai online reklámok legújabb generációjához tartoznak. Persze ez a fajta fizetési lehetőség nem új keletű, de hazánkban az utóbbi években kezdte meg hódító hadjáratát.
A Pay per Click (vagy Cost per click) kattintás alapú elszámolást jelent, azaz csak azok után a megjelenések után fizet a hirdető cég, amire rákattintanak az érdeklődők, ezáltal a hirdető oldalán folytatva tovább a böngészést.

Az, hogy végül kiből lesz ügyfél, az már a vállalti webszájton és a cégen múlik, mindenesetre elmondható, hogy ha egy vállalkozás jól használja a PPC kampányokat, akkor ezzel az egyik leghatékonyabb és legjobb ár/érték aránnyal rendelkező megoldással elérheti minden hirdető álmát, költségcsökkentés mellett a kampány hatékonyságának növekedését.

De milyen dolgokra figyeljen, ha kellő rutin nélkül szeretne eredményeket elérni a kattintás alapú reklámok világában? Már itthon is több vállalat kínál eredményes hirdetési megoldásokat PPC alapon. Az elv a legtöbb esetben hasonló, ezért a gyakorlati alkalmazást egy konkrét rendszeren a Google Adwords-ön keresztül mutatom be.

A hirdetések" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr261390970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása