Linkkapcsolatépítés - látogatottság költségek nélkül
2009. szeptember 18. írta: vecseilaszlo

Linkkapcsolatépítés - látogatottság költségek nélkül

A linkkapcsolatok építése az internetes hatékonyságnövelés azon területe, amelyre a hazai vállalkozások talán a legkevesebb figyelmet fordítják, pedig egy website látogatottságnövelése szempontjából fontos terület.

Forrás: Webcomm - INTERNETHATÉKONYSÁG - ONLINE MARKETING
Szerző: Bogschütz Dániel
 
"Külföldön ennek a részterületnek már komoly jelentőséget tulajdonítanak, a nagyobb vállalatok külön kollégát alkalmaznak erre a területre, de csak a linkkapcsolatok építésére szakosodott cégeket is szép számmal lehet találni.
 
Ha a gyakorlati oldalról nézzük, akkor a linkkapcsolat-építés nem más, mint a vállalati website linkjeinek beregisztrálása, illetve linkcsere formájában való kihelyezése más weboldalakra. De miért olyan fontos ez az egész?
 
Egyrészt azért, mert egy olyan ingyenes megoldásról van szó, ami a megfelelő odafigyeléssel és energia-befektetéssel látogatókat hoz, ráadásul minőségi látogatókat, hiszen ideális esetben a vállalkozás csak minőségi és releváns oldalakra regisztrált fel.
 
A terület másik hatalmas előnye, hogy minél több olvasott weboldal hivatkozik az Önére, a keresők annál „értékesebbnek” ítélik meg az oldalt, annál gyorsabban találják meg a felhasználók által keresett tartalmat, ezáltal jobb találati pozícióval jutalmazva a munkálatokat.
 

A linkapcsolatok építésének lehetőségei" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr991389930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

busalmos · http://organikuslinkcsere.hu 2009.10.13. 18:07:19

Szerintem azért ennél árnyaltabb dolgokról van szó, amikor linkcserével, illetve linkkapcsolat-építéssel foglalkozik az ember. Bár tény, hogy az ezzel foglalkozók 98%-a izomból szokott ennek fogni. Mégis érdemes egy kicsit inkább odafigyelve létrehozni a linkcseréket.
süti beállítások módosítása