Akvizíciós magyar ősz elé nézünk
2009. szeptember 16. írta: vecseilaszlo

Akvizíciós magyar ősz elé nézünk

Több pletyka is kering a magyar piacon különféle akvizíciós törekvésekről. Az első őszi bevásárlás már nyélbe is üttetett.

Forrás: Webisztán - webcserkészet 2.0
Szerző: hírbehozó


"A Sanoma vette meg az Olcsóbbat.hu árösszehasonlító szájtot, ami - Longhand beszámolója szerint - napi 15 ezer organikus találatot tudhat magáénak jelenleg.

Ugye a Sanoma porfóliójába tartozott már eddig is a Kirakat.hu. A hírek szerint a két árösszehasonlító szájt - egyelőre legalábbis - nem olvad össze, viszont a mostani akvizícióval a Sanoma beelőzi a nagy konkurenst, az Árukereső.hu-t.

A két - immár - sanomás szájt összesen kábé" ... >>

Kapcsolódó cikk:
Olcsobbat.hu a Sanoma portfolióban
(Keresőoptimalizálás blog: Longhand írásai, SEO és webfejlesztés témájában)

 

 



Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr651384554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása