8 email statisztika, amit érdemes megvillantani
2009. szeptember 16. írta: vecseilaszlo

8 email statisztika, amit érdemes megvillantani

Egyik kedvenc szakmai oldalamon az Email marketing reports-on nagyon jó statisztika jelent meg. Ahogy Mark Brownlow, a blog és oldal szerzője fogalmaz: olyan számok, amelyeket érdemes megvillantani, amelyek magukért beszélnek és megvillantják mit is jelent az email marketing, miért és mennyire fontos "iparág".

Forrás: B2B online marketing blog - b2b, online marketing, hírlevél, eDM, SEO, SEM
Szerző: Cseh Balázs


"Mindig csak a social media területről hallunk elképesztő számokat, hát lássuk ugyanezt az email esetében:

  • ha az "email" önmagában ország lehetne, a maga 1,4 milliárd felhasználójával a világ legnagyobb országa lenne. Nagyobb mint Kína, de még nagyobb mint USA és Európa lakossága együttesen
  • 247 milliárd emailt küldenek egymásnak az emberek egy nap. Ez 1 db emailt jelent minden 0,00000035 másodpercben" ... >>

 

  

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr961384545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása