Sikersztori lesz a mobilinternet Európában
2009. szeptember 15. írta: vecseilaszlo

Sikersztori lesz a mobilinternet Európában

Szakértők arra számítanak, hogy az elkövetkező öt évben a mobilinternet és az erre alkalmas készülékek megismétlik az asztali számítógépek és a világháló ezredforduló körüli sikereit.

Forrás: SG.hu - Internet & Tudomány
Szerző: Gyurkity Péter


"A Forrester Research által elkészített részletes előrejelzésben arról olvashatunk, hogy 2014-re már a nyugat-európai fogyasztók 39 százaléka csatlakozik fel a világhálóra mobiltelefonján és az egyéb hordozható eszközein keresztül. Mindez azt sejteti, hogy a következő évtized első felében gyorsan növekszik majd a platform, mintegy lemásolva a hagyományos számítógépek esetében egyszer már megtörtént sikersztorit.

A fenti szám már csak azért is jelentős, mert ezt az arányt 2008 végén még alig 13 százalékban állapították meg, így mindenki számára szemmel látható lesz a növekedés és annak üteme. Bár a gazdasági recesszió a vásárlók nagy többségét takarékoskodásra kényszeríti, ettől még" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr461381770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása