A leggyakoribb, magyar PC-ket fertőző vírusok
2009. szeptember 14. írta: vecseilaszlo

A leggyakoribb, magyar PC-ket fertőző vírusok

Top 10 digitális kártevő az Internet magyar szegletében.


Forrás: Terminal - informatika mindennap
Szerző: Szilágyi Szabolcs


"A NOD32-t (is) fejlesztő ESET malware-eket összegyűjtő listájának új vezetője nem ismeretlen trójai, immár egy éve jelent meg először. A Trojan.Downloader.Swizzor.NBF egy olyan kártevő, melynek segítségével további kártékony állományokat másolnak a támadók a fertőzött számítógépre. Többnyire reklámprogramokat töltöget le és telepít, és terjedéséhez a hiszékenységet is kihasználja. Így készítői például olyan programokba is belerejtik, amelyek látszólag peer 2 peer hálózatok sebességét (pl. Torrent) optimalizálják.

A második helyre a korábbi harmadik, a" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr941381366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása