Magyarország első jótékonysági marketing-konferenciája
2009. szeptember 09. írta: vecseilaszlo

Magyarország első jótékonysági marketing-konferenciája

„Segítsünk együtt az éhes gyermekeken & Hogyan keressen 2010-ben milliókat egy webáruházzal” – címmel szervez konferenciát Szilágyi Róbert, az internetes vállalkozásokat működtetõ Webáruház Marketing Kft. tulajdonosa, aki a rendezvény teljes bevételét – hagyományteremtő szándékkal – a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára ajánlotta fel. Ehhez hasonló kezdeményezésre még nem volt példa a hazai marketing világban.

Forrás: BTL.hu - Below the line magazin

"Ez a konferencia két óriási problémát igyekszik egy füst alatt orvosolni – kezdte a magyarázatot a rendezvény ötletgazdája. Az egyik, hogy több mint 2400 kiskereskedelmi webáruház működik idehaza, és az óriási verseny miatt egyre többet kell tudni annak a tulajdonosnak, aki szeretne talpon maradni. A másik pedig az az egyszerű tény, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány éves költségvetése jelenleg a rászoruló 120.000 éhes gyermekből maximum 20 ezret képes megetetni. Amikor ezt meghallottam, azonnal felhívtam Király Gábort, az Alapítvány elnökét, aki mindenben partner volt.

A jótékonysági marketing konferencia előadói között szerepel az egyik legelismertebb hazai E-kereskedelmi szakértőnek számító" ... >>


A „Segítsünk együtt az éhes gyermekeken & Hogyan keressen 2010-ben milliókat egy webáruházzal" című jótékonysági online marketing konferencia részletes programja.

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr551361205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása