Mobillal is fizethetünk majd
2009. szeptember 07. írta: vecseilaszlo

Mobillal is fizethetünk majd

A Nokia tervei között szerepel, hogy pénzügyi szolgáltatásokat nyújt mobiltelefonjain keresztül. Egyes modelleken már előre installált a fizetési kliens.

Forrás: Computerworld
Szerző: Barabás Balázs


"A Nokia Money segítségével termékeket, szolgáltatásokat, valamint számlákat lehet majd kifizetni. A klienst nem csak Nokia telefonokra lehet majd letölteni, hanem más gyártók készülékeire is. Az első Nokia Money szolgáltatások a jövő év elején indulnak, néhány nyugat-európai országban. A Nokia nem közölte, hogy melyek lesznek ezek, de" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr311358345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása