10 éves az Internet Hungary! Megünnepeljük!!!
2009. szeptember 04. írta: vecseilaszlo

10 éves az Internet Hungary! Megünnepeljük!!!

Mi marad nekünk ?! A Google, a Facebook, a YouTube és a többi gyorsan fejlődő globális internet-vállalkozások egy-egy területen már eddig is meghatározó szereplők voltak, de szolgáltatásaik folyamatos bővítésével újabb és újabb piaci szegmensekben válnak jelentős tényezővé, gyakran elhódítva a helyi szereplőktől a lokális piacokat. Megkezdődött az internetes világ újrafelosztása? Az internet globális jellege nyilván kedvez a globális vállalkozások kialakulásának - de ki hogyan vásárolja be magát a világhálóba, és milyen hatalomra tesz szert vele? Új fajta világuralom jöhet létre?

Forrás:
Internet Hungary 2009

"Az Internet Hungary napjaink legnagyobb, az információs társadalommal foglalkozó eseménye, amelyet az idén már 10. alkalommal rendezünk meg. Az elmúlt évek során a konferenciákon alkalmanként több mint 1200-an vettek részt, így a rendezvény Magyarország meghatározó szakmai fórumává nőtte ki magát ebben a piaci szegmensben.

Az Internet Hungary céljai
:

  • Nemzetközi és hazai trendek elemzése, a hazai információs társadalom megteremtése érdekében eddig megtett és tervezett kormányzati erőfeszítések és programok bemutatása.
     
  • Az internet és a mobilinternet felhasználási területeinek bemutatása, valamint annak megvitatása, hogy helyes használat mellett miként válhat az internet életünk, munkánk, üzleti tevékenységünk hasznos eszközévé, életminőségünket javító tényezővé.
     
  • Az internet társadalmi, kommunikációs és üzleti lehetőségeinek elemzése a szolgáltatók, valamint a professzionális és alkalmi felhasználók közreműködésével.
     
  • Szakmai, tudományos, üzleti és személyes kapcsolatok elmélyítése.


 Az Internet Hungary programja" ... >>


Az Internet Hungary 2009 magyar nyelvű programja letölthető.

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr31357265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása