Leállíthatná az internetet az amerikai elnök
2009. szeptember 01. írta: vecseilaszlo

Leállíthatná az internetet az amerikai elnök

Legalábbis egy új törvényjavaslat értelmében, amely kifejezetten a világhálón előforduló esetleges vészhelyzetek alkalmával tenné lehetővé az elnök számára a különleges jogkör gyakorlását.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány
Szerző: Gyurkity Péter


"Jay Rockefeller demokrata szenátor még idén tavasszal állt elő az érdekes tervezettel, amely szemmel láthatóan a terrortámadásoktól és a szervezett hackercsoportok összefogott akcióitól rettegő amerikai vezetés egy része számára is szimpatikus. Akkor nagy tiltakozás fogadta a javaslatot, a most kiszivárgott, átdolgozott változat nagyjából hasonló visszhangokra számíthat.

A javaslat értelmében ugyanis" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr881351528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása