Felmérés az internetbankokról
2009. szeptember 01. írta: vecseilaszlo

Felmérés az internetbankokról

A felmérésben résztvevők főleg otthonról netbankolnak, átlagos életkoruk 40 év és biztonságban érzik a számlájukat. Az internetbankokkal kevés gond van, ha mégis probléma merül fel, a pénzintézetek készséggel segítenek.

Forrás:
Bankweb
Szerző: Dr. Tatár Attila


"A Privátbankár.hu 2009. március 24-én adta át az elismeréseket az Internetbankok Magyarországon 2008 felmérés díjazottjainak. Az eseményen a Legjobb Lakossági Internetbank mellett díjazták 2008 legjobb banki honlapját, és átadtak egy szakmai életműdíjat is. A Közönségdíjas Internetbank díj az olvasók döntése alapján került odaítélésre. A díjazottak listája itt érhető el: http://www.privatbankar.hu/internetbank/

A Közönségdíjas Internetbank 2008 díjat egy négy héten át tartó internetes szavazás eredménye alapján ítélték oda. Több mint 15 ezren töltötték ki a kérdőívet, a díj odaítélésekor ezek közül a szervezők azt a 13 419 szavazatot vették figyelembe, melyeket egy megerősítő e-maillel vissza is igazoltak az olvasók.

A válaszolók fele több internetbankot is kipróbált már, 87 százalékuk pedig havonta többször is használja az internetbankot." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571351518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása