10 éves az EBay: eladó gyerek, feleség, nátha, sőt egy egész élet is
2009. augusztus 27. írta: vecseilaszlo

10 éves az EBay: eladó gyerek, feleség, nátha, sőt egy egész élet is

Idén ünnepli 10. születésnapját az eBay internetes aukciós oldal, ennek alkalmából szedték össze a legfurcsább tételeket.

Forrás: ATV.hu

"Eladó feleség
Paul Osborn 26 év házasság után jött rá, hogy a felesége csalja, méltó bosszúnak gondolta, ha felteszi az asszonyt az EBayre. Megadta a nő telefonszámát, munkahelyi adatait, mi több, szeretője otthoni címét is, végül érzelmes leírást is mellékelt: „Ő az én házasságtörő, csaló, hazug, ribanc feleségem...Kérlek, ne licitáljatok rá, mert nem ér túrót sem".

Vadonatúj gyerek olcsón
Egy német pár úgy gondolta, gyorsan (és olcsón) megszabadulna újszülött gyermekétől, így aztán 1 eurós kikiáltási áron feltették az oldalra. „Eladó vadonatúj kisbabánk, mert túl hangos. Kisfiú, közel 70 centiméter, használható babakocsiban vagy gyerekhordozóban". Akkora botrány tört ki, hogy a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben, ám az anya később azt mondta, csak vicceltek: „Soha nem adnám oda imádott Merlinem". Mindenesetre sajátos humorérzékük van.

Arra szavazok, aki többet fizet
A Minnesota Egyetem egyik hallgatója a tavalyi amerikai elnökválasztás előtt gondolta úgy, hogy jó pénzért megszabadulna szavazatától. Apró hiba csúszott a számításába, ugyanis az Egyesült Államokban ez 1993 óta hivatalosan is törvénytelen.

„Alig használt esküvői ruha eladó"
A szerelem és a gyűlölet az a két érzés, ami a legelképesztőbb dolgokat képes kihozni az emberből. Egy férfi, aki éppen válása kimondása előtt állt, úgy döntött, ezt az alkalmat" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001340140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása