EuroIA konferencia: Information Architecture Summit
2009. augusztus 25. írta: vecseilaszlo

EuroIA konferencia: Information Architecture Summit

Ajánlom figyelmetekbe az EuroIA konferenciát, ami idén Koppenhágában kerül megrendezésre (2009. szeptember 24-26.) Ez lesz a ötödik európai „Information Architecture Summit”, amelynek célja, hogy fórumot biztosítson az információ-építészettel, felhasználó élménnyel foglalkozó európai szakemberek számára.

Forrás és szerző: Pónya Judit

"A nyitóelőadást Scott Thomas (SimpleScott) tartja, aki Obama elnökválasztási kampányának Design Directora volt.

A további előadók között megtalálhatók az üzleti szféra és a tudományos élet képviselői is, nemzetközileg elismert szerzők és fejlesztők. A rendezvényen négy félnapos workshop és összesen mintegy húsz prezentáció és esettanulmány kerül bemutatásra, a legváltozatosabb témákban, például:

  • Google és a személyes adatok védelme: célzott hirdetések, http://www.google.com/ads/preferences
  • Felhasználókutatás és webanalitikai módszerek ötvözése
  • Érzelem, interakció és dizájn: masszívan többszereplős játékok tervezése
  • Az "e-" ígérete: e-business, e-kormányzat, e-banking és egyéb e-víziók (kerekasztalbeszélgetés)
  • A vegyesbolti polctól a mobil eszközökig
  • Drupal UX projektek tapasztalatai: drupal.org átalakítás és D7UX

A rendezvény résztvevői számára is adott a lehetőség, hogy megmutassák magukat, pl. az "IA Shuffle" a helyszínen szerveződő kerekasztalbeszélgetés keretében. Konferenciaprogram első napját pedig egy informális, laza hangulatú  Jam Session zárja, ahol a bemutatkozás lehetősége bárkinek adott, aki notebookja vagy egy poszter segítségével szeretné bemutatni munkája eredményét. A Jam Session legnépszerűbb előadói díjazásban részesülnek.

Az EuroIA 2009 rendezvény részletes programja és előadók rövid szakmai életrajza megtekinthető a www.euroia.org weblapon."
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr611336546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása