A közösségi oldalaktól várjuk a csodát
2009. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

A közösségi oldalaktól várjuk a csodát

Most jelent meg a Universal McCann Social Media Tracker kutatásának negyedik hulláma, ahol a felhasználók internethasználati szokásaiban tártak fel néhány jelentős változást, összevetve az előző kutatási hullámok adataival.

Forrás: Terepnapló - Médiapiaci - és web bazár

"A tanulmány alapján, a közösségi médián belül, úgy tűnik, hogy elsősorban a közösségi oldalak válnak a domináns platformmá a tartalmak létrehozása, és megosztása tekintetében.

A kutatásban 22 729 aktív (aki legalább minden másnap internetezik), 16-54 év közötti internet felhasználót kérdeztek meg, 38 országból, a 2008. novembertől 2009. márciusig terjedő időszakban.

  • A tanulmány egyik fő megállapítása, hogy a közösségi média használat összességben" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr181307485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása