Korlátok közé szorítanák a webvideo-hirdetést
2009. augusztus 14. írta: vecseilaszlo

Korlátok közé szorítanák a webvideo-hirdetést

Ajánlásokat fogalmazott meg az Interactive Advertising Bureau magyarországi szervezete (IAB Hungary) az internetes kommunikációban használatos webvideó-formátumokra.

Forrás: Napi Gazdaság - Vizuális kommunikáció
Szerző: Szerényi Szabolcs


"Az internetes hirdetésekkel és kommunikációval foglalkozó szervezet azzal a szándékkal készítette a dokumentumot, hogy ajánlásokat, javaslatokat fogalmazzon meg a magyarországi online digitális videohirdetésekkel kapcsolatban. Az IAB áttekintette a nemzetközi szervezet erre a területre vonatkozó ajánlásait, részben értelmezve, részben módosítva azokat. Bár az internetes videókat közzétevo oldalakon számos egyéb online-hirdetési lehetőség is található (például lejátszóablak testre szabása, banner elhelyezése a videót körülvevő környezetben), a dokumentum kizárólag az online digitális videókba ágyazott úgynevezett in-stream hirdetésekkel (a hagyományos videohirdetések) foglalkozik.

A szervezet a video lejátszó-ablakon belül megjelenő videohirdetések között" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr941300790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása