Variációk egy témára - az új reklámtörvény
2009. június 12. írta: vecseilaszlo

Variációk egy témára - az új reklámtörvény

Üzletileg mától (hiszen tegnap vajmi kevés email forgott, legalábbis b2b területen), de valójában tegnaptól él az új reklámtörvény teljes súlyával.


Forrás: B2B online marketing blog - b2b, online marketing, hírlevél, eDM, SEO, SEM
Szerző: Cseh Balázs


"Eddig moratórium volt, félresandított mindenki, ha nem gyűjtöttünk lakcímet, vagy nem pont az a hozzájárulás volt, ami kötelező, stb.

Mától viszont (miért mától... már korábban kellett volna), megindultak a levelek, egy-egy gyöngyszemet be fogok szúrni, persze cég és név nélkül, mert nem érdekem/szándékom senkit lejáratni, inkább tanuljunk a hibákból anonim módon:" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr181172351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása