Majd' hétezer forintot költünk fejenként könyvekre
2009. június 10. írta: vecseilaszlo

Majd' hétezer forintot költünk fejenként könyvekre

A tavalyi könyvforgalom - a Magyar Kiadók és Könyvkereskedők Egyesületének (MKKE) adatai szerint - 67,6 milliárd forint volt, ami átlagosan 6700 forint könyvekre fordított kiadást jelent lakosonként - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai Tükör című kiadványából.

Forrás: Kultúra.hu

"A közoktatási tankönyvek és nyelvkönyvek piaca 2008-ban is megőrizte primátusát, 17,3 milliárdos forgalmával az összforgalom 25,5 százalékát tette ki. Az ismeretterjesztő könyvek pozíciója az elmúlt évben valamelyest romlott, több mint 1 milliárdos, mintegy 6 százalékos forgalom-visszaesést regisztráltak, így az összforgalomból 24,1 százalékban részesedtek. A szépirodalmi művek" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr901170461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása