A Firefox győzött Magyarországon
2009. június 03. írta: vecseilaszlo

A Firefox győzött Magyarországon

A magyarok több mint fele a Mozilla böngészőjét használja, derül ki a statisztikákból. Sem a Chrome, sem az Internet Explorer 8 nem vett lendületet.


Forrás:
ITcafé
Szerző:
Barna József

"A böngészők háborújának aktuális állását jelző világtérképen Magyarország területét átszínezhetjük tüzes narancssárgára: április eleje óta ugyanis több magyar internetező használja a Firefox valamelyik verzióját, mint az addig piacvezető Internet Explorert. E történelminek nevezhető fordulat óta eltelt közel másfél hónapban ráadásul tovább növelte részesedését a Mozilla nyílt forrású programja, amely most egy újabb statisztikai mérföldkövet abszolvált. A múlt hét óta" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr631155565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergő bá' 2009.06.03. 18:17:40

szerintem nem meglepő. így az évek során a microsoft rendre alul marad versenytársaival szemben. A Windows egyelőre még viszonylag stabil.
süti beállítások módosítása