Videóreklámok a Yahoo organikus találatai mellett
2009. április 27. írta: vecseilaszlo

Videóreklámok a Yahoo organikus találatai mellett

A Yahoo a jövőben az egyszerű szöveges hirdetések mellett képekkel és videókkal ellátott reklámokat is meg fog jeleníteni az organikus találatok mellett. A keresőcég így akar felzárkózni a nagy testvérhez.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"A Rich Ads in Search névre keresztelt szolgáltatás egyelőre még csupán az Egyesült Államokban lesz elérhető, de ha a projekt sikeresnek bizonyul, akkor Európában is bevezeti azt a vállalat. Kezdetben válogatott az IT-konszern, csupán a nagyvállalatok vehettek részt a tesztelésen, az első reklámozók között olyan ismert nevek szerepelnek, mint a Pepsi vagy a Pedigree. A Yahoo által közzétett adatok szerint az újfajta reklámforma 25%-kal több kattintást eredményezett, amit rendkívüli sikerként értékelnek az illetékesek. A statisztika azonban azt mutatja, hogy nem csupán a klikkek száma nőtt, hanem az eladások tekintetében is jelentős többletet tapasztaltak a Rich Ads hirdetések mögött álló kereskedők." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001078166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása