Tuningolt e-könyvolvasó az Amazontól
2009. február 13. írta: vecseilaszlo

Tuningolt e-könyvolvasó az Amazontól

Bemutatta digitális könyvolvasójának új verzióját az Amazon.
A Kindle sokkal véknyabb elődjénél, jobb kijelzőt kapott, és már 3G-s mobilneten tölti le az olvasnivalót. A készüléket Jeff Bezos, az Amazon elnöke mutatta be a Morgan Library and Museum-ban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón.

Forrás: [origo]

"Különlegesen vékony házba sikerült bezsúfolniuk az elektronikát és az új kijelzőt a készülék tervezőinek. Kicsit több mint kilenc milliméteres vastagságával a Kindle 2 felveszi a versenyt a véknyabb füzetekkel, vagy a karcsú iPhone-nal is.

Nem csak az alakja változott az elektromos könyvnek, változtattak a gombok viselkedésén is. Eltűnt a készülékről a lázmérő higanycsíkjára emlékezetető furcsa kurzor, a funkciók kiválasztásáért egy kis ötirányú joystick felelős. Bezos arra is felhívta a figyelmet, hogy a lapozógombok az új verzión már befelé hajlanak, így a készülék egy kézben tartva is kényelmesen használható." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77940173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása