Keresőbarát webcímek
2009. február 10. írta: vecseilaszlo

Keresőbarát webcímek

Ha optimalizálni szeretnénk egy weboldalt, akkor már annak webes élesítése előtt figyelembe kell vennünk a legfontosabb SEO-alapelveket, és ki kell választanunk a megfelelő domaint, s ügyelnünk kell az URL-szövegekre is.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"Kezdjük a legelején. Sokan például saját nevüket vagy a cégnevet foglalják le, és arra a címre építik fel honlapjukat. Vegyük például a Rotoprinter Kft-t, annak tulajdonosa lefoglalja a rotoprinter.hu domaint, s ráadásul dinamikus URL-ket használ, tehát ebben az esetben a következőképpen nézne ki a cím: http://rotoprinter.hu/index.php?page=termek&491=&topic=php
Ugye, mondanom sem kell, hogy már itt el van rontva az egész keresőoptimalizálás... Érdemes azonban inkább a tevékenységi kört jól behatároló kifejezést választani, ami egyben a kulcsszavunk is." ... >>


 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr72928808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása