Google Translate: így fordítunk magyarul
2009. február 10. írta: vecseilaszlo

Google Translate: így fordítunk magyarul

Van gyerekbetegség, nincs talkbot!



Forrás: hvg

"Annak ellenére, szárnyaló munkanélküliség, az embereknek a száma, fogadó pénzbeli támogatás maradt, vagy annak közelében a legkisebb a több mint 40 év." Már magyarul is elérhető a Google Translate online fordítószoftver, ami az egyszerű tőmondatok lefordításán túl láthatóan számos gyermekbetegséggel küszködik.

A hvg.hu már korábban is érdeklődött Peresztegi Zoltánnál, a Google magyarországi képviselőjénél a cég Translate fordítószoftverével kapcsolatban. A Translate az online fordítószoftverekhez hasonlóan nem csupán bemásolt szövegrészletet képes lefordítani, hanem egy webcím megadása után teljes weboldalt is, különlegessége pedig többek között abban rejlik, hogy 41 nyelv között képes tetszőlegesen oda-vissza fordítani, így akkor sem jöhetünk zavarba, ha egy vietnami-katalán gyorsfordításra van szükségünk." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr91928641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása