Készíts TV-spotot az AdWords-hirdetésből
2009. február 09. írta: vecseilaszlo

Készíts TV-spotot az AdWords-hirdetésből

A Google online hirdetési platformja újabb értékes szolgáltatással bővült, a felhasználók egy egyszerűen kezelhető ingyenes alkalmazás segítségével elkészíthetik szöveges AdWords-hirdetéseik televíziós változatát is.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"gaz ugyan, hogy a keresőóriás a napokban jelentette be a Print Ads rendszer megszüntetését, a TV Ads részleget azonban nem érinti ez az intézkedés. Sőt, a vállalat új lehetőségeket kínál fel ügyfeleinek, hogy megkönnyítse azok kampányai több platformra való kiterjesztését. A Google kifejezetten az olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánlja új szolgáltatását, amelyek mostanáig nem engedhettek meg maguknak egy spot-ot, és emiatt kiszorultak a képernyőről. A TV Ads projekt keretein belül a keresőóriás értékesíti a vele szerződésben lévő tévétársaságok reklámidejét, lehetővé teszik a geográfiai és szociodemográfiai targetálást, ám az ügyfelek a nézettségi statisztikákat is nyomon követhetik. A Google a SpotMixer nevű céggel karöltve kiadott egy ingyenes szoftvert, melynek segítségével percek alatt létre lehet hozni egy igényesnek ható reklámszpotot. Az internetezők belépve saját AdWords-fiókjukba" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47927569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása