Netképes televíziókat mutat be az Intel és a Yahoo
2009. január 08. írta: vecseilaszlo

Netképes televíziókat mutat be az Intel és a Yahoo

A két cég a jövőben közösen szeretné meghódítani a nappalit az új netképes televízió készülékekkel, amelyek az Intel processzorait, valamint a Yahoo Widget-technológiáját is támogatják.

Forrás: SG.hu
Szerző:
Gyurkity Péter

"Az Intel a maga részéről már közölte a CES várható programját (már ami saját bemutatóikat illeti), a két cég közös terveiről pedig egyéb források számoltak be a napokban. Utóbbiból megtudhattuk, hogy mivel is készülnek a kiállításra - a netképes televíziók a hagyományos programok mellett az interneten található tartalmakat kínálják könnyen és egyszerűen elérhető formában.

Az Intel chipjeit is tartalmazó készülékeket a páros új partnerei, így például a Samsung és a Toshiba gyártják majd, a legfontosabb opció pedig az internetes kínálat megjelenése. Az ily módon kiegészített készülékek ugyanis a Yahoo Widget Channel névre keresztelt megoldását is támogatják, ez pedig a személyi számítógépeken már-már mindennaposnak számító widgeteket (a Vista esetében gadgeteket) teszi elérhetővé a televíziós programok mellett. Nagy különbség, hogy" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr68862470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása